Zien: Koning Willem-Alexander blijkt geen basketbaltalent (video)

Zien: Koning Willem-Alexander blijkt geen basketbaltalent (video)

Thursday 18 April om 20:26

Zien: <em>Koning Willem-Alexander</em> blijkt geen basketbaltalent (video) Hoewel Koning Willem-Alexander prima met wc-potten kan gooien, blijkt basketballen hem minder goed af te gaan. De Koning bracht woensdag samen met Koning Felipe een bezoek aan een sportmiddag van de Cruyff Foundation en probeerde een basketbal in de basket te gooien, maar dat ging iets minder goed dan verwacht, zo is te zien op boventaande beelden van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vandaag Inside: Willem-Alexander scoort punten bij Johan door deze grap over Kate Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander reageert op 'summer body': 'Veel gesport' (video) Bekijk deze video » 'Dit is de nieuwe huurder van Villa Eikenhorst en zoveel betaalt die per maand aan de koning' Bekijk deze video »
Royals :

Hoewel Koning Willem-Alexander prima met wc-potten kan gooien, blijkt basketballen hem minder goed af te gaan. De Koning bracht woensdag samen met Koning Felipe een bezoek aan een sportmiddag van de Cruyff Foundation en probeerde een basketbal in de basket te gooien, maar dat ging iets minder goed dan verwacht, zo is te zien op boventaande beelden van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's