Lang leve de liefde: Ronan ziet swingersclub niet zitten, 'ik ben geen danser'

Lang leve de liefde: Ronan ziet swingersclub niet zitten, 'ik ben geen danser'

<em>Lang leve de liefde</em>: Ronan ziet swingersclub niet zitten, 'ik ben geen danser' In Lang leve de liefde vraagt Ilse aan haar date Ronan of hij naar een swingersclub zou gaan. Ronan ziet dit niet zitten, maar heeft hij wel een goede reden? Wat gebeurt in een swingersclub?“Ik denk het niet, want ik ben sowieso geen danser”, zegt Ronan. Dan vertelt Ilse dat een swingersclub niet per se gaat om het dansen, hier komen mensen namelijk om van partner te ruilen. Is Ronan in dat geval wel geïnteresseerd? Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Michael krijgt van Esperanza een totaal onbruikbaar kado Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: geblinddoekte Winggo moet hand op hart van zijn date leggen Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: hoe valt het bij Boris dat Arshana biseksueel is? Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 19 april om 10:41

In Lang leve de liefde vraagt Ilse aan haar date Ronan of hij naar een swingersclub zou gaan. Ronan ziet dit niet zitten, maar heeft hij wel een goede reden?

Wat gebeurt in een swingersclub?
“Ik denk het niet, want ik ben sowieso geen danser”, zegt Ronan. Dan vertelt Ilse dat een swingersclub niet per se gaat om het dansen, hier komen mensen namelijk om van partner te ruilen. Is Ronan in dat geval wel geïnteresseerd?

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's