Lang Leve de Liefde: Michael krijgt van Esperanza een totaal onbruikbaar kado

Lang Leve de Liefde: Michael krijgt van Esperanza een totaal onbruikbaar kado

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Michael krijgt van Esperanza een totaal onbruikbaar kado In Lang Leve de Liefde leren Esperanza en Michael elkaar kennen. De twee hebben uiteenlopende hobby's, Esperanza is dj en Michaels hobby is boogschieten. Michael heeft katten en Esperanza heeft geen huisdieren. Esperanza heeft toevallig voor de kale Michael helaas een totaal onbruikbaar kado gekozen, namelijk een band om golvend haar mee te krijgen... Hoe verloopt de date verder? Zijn ze elkaars soulmate? Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nour is sprakeloos van het beroep van Onur in Lang Leve de Liefde: 'Dat meen je?' (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Ilona open over haar meest kinky seksfantasie, 'met eten' Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Jolanda zoekt naar woorden als Vincent om eerste indruk vraagt Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 16 april om 20:15

In Lang Leve de Liefde leren Esperanza en Michael elkaar kennen. De twee hebben uiteenlopende hobby's, Esperanza is dj en Michaels hobby is boogschieten. Michael heeft katten en Esperanza heeft geen huisdieren. Esperanza heeft toevallig voor de kale Michael helaas een totaal onbruikbaar kado gekozen, namelijk een band om golvend haar mee te krijgen... Hoe verloopt de date verder? Zijn ze elkaars soulmate?

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's