Sem van Dijk krijgt bakken kritiek: vader Xander de Buisonjé reageert

Sem van Dijk krijgt bakken kritiek: vader Xander de Buisonjé reageert

<em>Sem van Dijk</em> krijgt bakken kritiek: vader Xander de Buisonjé reageert Sem van Dijk is druk bezig met het opbouwen van een muzikale carrière, maar de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé krijgt bakken kritiek. Hij zou te veel zeuren over zijn slachtofferrol met twee bekende ouders en ook zijn 'straattaal' wordt niet begrepen. Wat vindt zijn vader Xander van al het negatieve commentaar? Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Sem van Dijk wil zijn ouders niet als springplank: 'En duet met je vader dan?' Bekijk deze video » Nieuwe single Sem van Dijk over nadelen bekende ouders: 'Niet om zielig te doen' Bekijk deze video » Xander de Buisonjé over zoon Sem van Dijk: 'Werkt aan knaller van een nummer' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 19 april om 10:47

Sem van Dijk is druk bezig met het opbouwen van een muzikale carrière, maar de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé krijgt bakken kritiek. Hij zou te veel zeuren over zijn slachtofferrol met twee bekende ouders en ook zijn 'straattaal' wordt niet begrepen. Wat vindt zijn vader Xander van al het negatieve commentaar?

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's