Nieuwe single Sem van Dijk over nadelen bekende ouders: 'Niet om zielig te doen'

Nieuwe single Sem van Dijk over nadelen bekende ouders: 'Niet om zielig te doen'

Nieuwe single <em>Sem van Dijk</em> over nadelen bekende ouders: 'Niet om zielig te doen' Sem van Dijk brengt een nieuwe single uit met de titel Mijn verhaal. De zoon van Xander de Buisonjé en Wendy van Dijk staat vanaf zijn geboorte in de spotlights en daar zingt hij over. Volgens hem zien veel mensen alleen de voordelen van bekende ouders maar zijn er ook nadelen. “Ik wil niet zielig doen maar dat is nu eenmaal zo.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Wendy van Dijk deelt verjaardagsvideo voor zieke dochter Lizzy Bekijk deze video » Sem van Dijk wil zijn ouders niet als springplank: 'En duet met je vader dan?' Bekijk deze video » Sem van Dijk geeft update over zusje Lizzy: 'Gaat de goede kant op' (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Vrijdag 15 maart om 10:23

Sem van Dijk brengt een nieuwe single uit met de titel Mijn verhaal. De zoon van Xander de Buisonjé en Wendy van Dijk staat vanaf zijn geboorte in de spotlights en daar zingt hij over. Volgens hem zien veel mensen alleen de voordelen van bekende ouders maar zijn er ook nadelen. “Ik wil niet zielig doen maar dat is nu eenmaal zo.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's