De Jeugdkliniek - als niets meer werkt: 'Gesloten inrichting was allesbehalve leuk'

De Jeugdkliniek - als niets meer werkt: 'Gesloten inrichting was allesbehalve leuk'

<em>De Jeugdkliniek - als niets meer werkt</em>: 'Gesloten inrichting was allesbehalve leuk' De Jeugdkliniek - als niets meer werkt wordt vanaf vrijdag ook op RTL 5 uitgezonden, in de serie volgt Ewout Genemans jongeren die behandeld worden in de Yes We Can Clinics voor diverse problemen. Een jonge vrouw vertelt meer over haar ernstige gedragsproblemen en verslavingen. Volgens haar was de gesloten inrichting allesbehalve leuk. “Ik heb het daar echt niet fijn gehad.” De Jeugdkliniek - als niets meer werkt is te streamen via Videoland en iedere vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Bekijk het fragment van De Jeugdkliniek - als niets meer werkt hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Bekijk de eerste beelden van De Jeugdkliniek- Als Niets Meer Werkt seizoen 2 Bekijk deze video » RTL Boulevard: nieuw seizoen Ewout in een van de gevaarlijkste steden van Amerika (video) Bekijk deze video » Ewout in de verslavingskliniek start 22 mei op Videoland: over afkicken in Zuid-Afrika Bekijk deze video »
Vrijdag 19 april om 12:48

De Jeugdkliniek - als niets meer werkt wordt vanaf vrijdag ook op RTL 5 uitgezonden, in de serie volgt Ewout Genemans jongeren die behandeld worden in de Yes We Can Clinics voor diverse problemen. Een jonge vrouw vertelt meer over haar ernstige gedragsproblemen en verslavingen. Volgens haar was de gesloten inrichting allesbehalve leuk. “Ik heb het daar echt niet fijn gehad.”

De Jeugdkliniek - als niets meer werkt is te streamen via Videoland en iedere vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Bekijk het fragment van De Jeugdkliniek - als niets meer werkt hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's