Amalia’s eerste rol bij staatsbezoek: 'Erg dierbaar om met m'n ouders te doen'

Amalia’s eerste rol bij staatsbezoek: 'Erg dierbaar om met m'n ouders te doen'

<em>Amalia</em>’s eerste rol bij staatsbezoek: 'Erg dierbaar om met m'n ouders te doen' Prinses Amalia had dze week voor het eerst een rol bij staatsbezoek aan Nederland. De Spaanse koning Felipe en koningin Letizia kwamen langs en de Nederlandse kroonprinses was erbij. Ze reageerde kort en zei dat ze het ‘erg dierbaar’ vond om samen met haar ouders te doen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Toch nog een leuke studententijd voor prinses Amalia? "Meer bewegingsvrijheid" Bekijk deze video » Amalia woont weer in Amsterdam, bekijk de Shownieuws-video Bekijk deze video » Zien: zo wordt prinses Amalia klaargestoomd voor eerste staatsbanket (video) Bekijk deze video »
Royals :
Vrijdag 19 april om 13:57

Prinses Amalia had dze week voor het eerst een rol bij staatsbezoek aan Nederland. De Spaanse koning Felipe en koningin Letizia kwamen langs en de Nederlandse kroonprinses was erbij. Ze reageerde kort en zei dat ze het ‘erg dierbaar’ vond om samen met haar ouders te doen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's