Binnenkijken: zo zie het huis van Jan Smit in Marbella eruit (video)

Binnenkijken: zo zie het huis van Jan Smit in Marbella eruit (video)

Zondag 21 april om 09:48

Het waren roerige tijden voor Jan Smit. Eind 2023 barstte de bom tussen de zanger en zijn club FC Volendam, waar hij voorzitter was. En nu hij begin dit jaar bekendmaakt te stoppen als commentator van zijn geliefde Songfestival, heeft hij weer meer tijd voor zijn zangcarrière. En natuurlijk om te genieten van zijn nieuwe huis in Spanje. Op Instagram deelt de zanger hoe het paleisje er van binnen uitziet.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Binnenkijken: zo zie het huis van <em>Jan Smit</em> in Marbella eruit (video) Het waren roerige tijden voor Jan Smit. Eind 2023 barstte de bom tussen de zanger en zijn club FC Volendam, waar hij voorzitter was. En nu hij begin dit jaar bekendmaakt te stoppen als commentator van zijn geliefde Songfestival, heeft hij weer meer tijd voor zijn zangcarrière. En natuurlijk om te genieten van zijn nieuwe huis in Spanje. Op Instagram deelt de zanger hoe het paleisje er van binnen uitziet. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Zien: o.a. Rondé, Karin Bloemen en Claude doen mee aan Beste Zangers 2024 (video) Bekijk deze video » Festival der Liebe in Ahoy: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video » Secret Duets: René Froger zingt Jan Smit-nummer met Michael Boogerd Bekijk deze video »
Entertainment :
Binnenkijken: zo zie het huis van Jan Smit in Marbella eruit (video)


Actuele video's

Meer actuele video's