Secret Duets: René Froger zingt Jan Smit-nummer met Michael Boogerd

Secret Duets: René Froger zingt Jan Smit-nummer met Michael Boogerd

<em>Secret Duets</em>: René Froger zingt Jan Smit-nummer met Michael Boogerd In Secret Duets stond René Froger een duet te zingen met een voor hem onbekende gast. Ze brachten samen een liedje van Jan Smit ten gehore, en uiteindelijk bleek dat ex-wielrenner Michael Boogerd aan de andere kant van de muur mee stond te zingen. Bekijk de beelden van het optreden in Secret Duets hieronder. Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Secret Duets: met welk 'gouden paar' zingt Leo Alkemade een duet? Bekijk deze video » Secret Duets: Vajén van den Bosch dolblij bij onthulling Marco Schuitmaker Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: De Bauers weer oppermachtig, verslaan journaal én Augurkenkoning Bekijk deze video »
Vrijdag 19 april om 14:31

In Secret Duets stond René Froger een duet te zingen met een voor hem onbekende gast. Ze brachten samen een liedje van Jan Smit ten gehore, en uiteindelijk bleek dat ex-wielrenner Michael Boogerd aan de andere kant van de muur mee stond te zingen.

Bekijk de beelden van het optreden in Secret Duets hieronder.

Secret Duets is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's