Hart van Nederland: kind (9) geschept door auto in Apeldoorn (video)

Hart van Nederland: kind (9) geschept door auto in Apeldoorn (video)

Zondag 21 april om 11:10

<em>Hart van Nederland</em>: kind (9) geschept door auto in Apeldoorn (video) Een 9-jarige jongen is zaterdagavond gewond geraakt bij een botsing tegen een auto in Apeldoorn. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, zo meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. De jongen kwam daar in botsing met een auto en belandde op de voorruit. De 22-jarige bestuurder is aangehouden. Het is niet bekend hoe het nu met het slachtoffer gaat. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: A59 ter hoogte van Waalwijk dicht door ongeluk Bekijk deze video » Hart van Nederland: schietpartij vanuit auto op ander voertuig in Rotterdam (video) Bekijk deze video » Grote zorgen om vermiste Marc (36) uit Dronten: 'Al vijf dagen vermist' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 9-jarige jongen is zaterdagavond gewond geraakt bij een botsing tegen een auto in Apeldoorn. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, zo meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. De jongen kwam daar in botsing met een auto en belandde op de voorruit. De 22-jarige bestuurder is aangehouden. Het is niet bekend hoe het nu met het slachtoffer gaat.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's