Zien: Fred van Leer herkent goede vriendin niet in Make Up Your Mind (video)

Zien: Fred van Leer herkent goede vriendin niet in Make Up Your Mind (video)

Zondag 21 april om 09:10

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Make Up Your Mind van zaterdag 20 april. Je kunt de hele uitzending van Make Up Your Mind terugkijken via Gids.tv.

Wanneer Bitchy Bobby onthuld wordt, valt Fred van Leer van zijn stoel. Hij ziet het nog steeds niet. Zelfs als hij direct naast haar staat. Het is namelijk zijn goede vriendin Caroline Tensen. Caroline is door het dolle dat Fred haar niet herkent. Fred: 'En ik ken jou door en door!'

Zien: Fred van Leer herkent goede vriendin niet in <em>Make Up Your Mind</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Make Up Your Mind van zaterdag 20 april. Je kunt de hele uitzending van Make Up Your Mind terugkijken via Gids.tv. Wanneer Bitchy Bobby onthuld wordt, valt Fred van Leer van zijn stoel. Hij ziet het nog steeds niet. Zelfs als hij direct naast haar staat. Het is namelijk zijn goede vriendin Caroline Tensen. Caroline is door het dolle dat Fred haar niet herkent. Fred: 'En ik ken jou door en door!' Het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind is iedere zaterdag te zien bij RTL4. Je kunt hele uitzendingen en de leukste fragmenten van Make Up Your Mind terugkijken bij Videoland en Gids.tv. Zien: Alberto Stegeman is Sarah Be Sweet in Make Up Your Mind (video) Bekijk deze video » Alberto Stegeman over Make Up Your Mind: 'Schoonmoeder wilde het niet geloven' Bekijk deze video »
TV :
Zien: Fred van Leer herkent goede vriendin niet in Make Up Your Mind (video)

Het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind is iedere zaterdag te zien bij RTL4. Je kunt hele uitzendingen en de leukste fragmenten van Make Up Your Mind terugkijken bij Videoland en Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's