Code van Coppens: zonnende John de Bever verstaat niets van Kees' aanwijzingen

Code van Coppens: zonnende John de Bever verstaat niets van Kees' aanwijzingen

<em>Code van Coppens</em>: zonnende John de Bever verstaat niets van Kees' aanwijzingen In de aftrap van het nieuwe seizoen van Code van Coppens gingen John de Bever en zijn geliefde Kees Stevens de strijd aan met Milan van Dongen en Jeroen Stekelenburg. Ze moeten ontsnappen uit een wellness en dat zorgt voor heel wat hilariteit. Zo ontdekt Kees een code en die probeert hij door te geven aan John die onder een zonnebank ligt. Maar John verstaat er niks van… Bekijk de beelden van Code van Coppens hierboven. Code van Coppens is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zien: Coppens-heren hebben slappe lach door koppel Samantha en Chatilla Bekijk deze video » Angstaanjagend krap: OG3NE-dames werken zich in het zweet voor Code van Coppens Bekijk deze video » BN’ers gaan stuk in The Big Bang, Tooske Ragas: ‘Ik ben blij dat ik nog leef’ Bekijk deze video »
TV :
Maandag 22 april om 09:53

In de aftrap van het nieuwe seizoen van Code van Coppens gingen John de Bever en zijn geliefde Kees Stevens de strijd aan met Milan van Dongen en Jeroen Stekelenburg. Ze moeten ontsnappen uit een wellness en dat zorgt voor heel wat hilariteit. Zo ontdekt Kees een code en die probeert hij door te geven aan John die onder een zonnebank ligt. Maar John verstaat er niks van…

Bekijk de beelden van Code van Coppens hierboven.

Code van Coppens is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's