Paniek in Het Blok: duo is de kluspas met 10.000 euro erop kwijt

Paniek in Het Blok: duo is de kluspas met 10.000 euro erop kwijt

Paniek in <em>Het Blok</em>: duo is de kluspas met 10.000 euro erop kwijt Bekijk in de Het Blok-video hierboven: 'Ik snap niet dat je je hersens niet gebruikt!' Maandagavond gaat de nieuwe reeks van Het Blok van start bij Net5. En in een fragment is te zien dat er al snel paniek en stress is in het klusprogramma. Klussen zonder budget?In het programma proberen stellen een bouwval met meerdere kamers te verbouwen om er een droompaleis van te maken. Maar daar heb je ook een budget voor nodig en dat staat op de kluspas. Als een duo deze pas met 10.000 euro erop kwijt is , slaat de paniek toe… Bekijk de stressvolle beelden van Het Blok hieronder. Het Blok is vanaf 22 april elke werkdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten van Het Blok terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Het Blok keert 22 april terug bij Net5: exen Hans en Famke gaan uitdaging aan Bekijk deze video » Nieuw seizoen Het Blok start 22 april bij Net5: bekijk de promo Bekijk deze video »
TV :
Maandag 22 april om 10:51

Bekijk in de Het Blok-video hierboven: 'Ik snap niet dat je je hersens niet gebruikt!'

Maandagavond gaat de nieuwe reeks van Het Blok van start bij Net5. En in een fragment is te zien dat er al snel paniek en stress is in het klusprogramma.

Klussen zonder budget?
In het programma proberen stellen een bouwval met meerdere kamers te verbouwen om er een droompaleis van te maken. Maar daar heb je ook een budget voor nodig en dat staat op de kluspas. Als een duo deze pas met 10.000 euro erop kwijt is , slaat de paniek toe…

Bekijk de stressvolle beelden van Het Blok hieronder.

Het Blok is vanaf 22 april elke werkdag om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten van Het Blok terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's