Het Blok keert 22 april terug bij Net5: exen Hans en Famke gaan uitdaging aan

Het Blok keert 22 april terug bij Net5: exen Hans en Famke gaan uitdaging aan

<em>Het Blok</em> keert 22 april terug bij Net5: exen Hans en Famke gaan uitdaging aan Binnenkort keert Het Blok terug op televisie, Net5 blaast het klusprogramma nieuw leven in. Stellen gaan een bouwval met meerdere kamers verbouwen om er een droompaleis van te maken. Het programma wordt gepresenteerd door Dennis van der Geest en er staat 100.000 euro op het spel. Hans en Famke vormen een duo in het programma. Alleen zijn zij geen liefdeskoppel, maar exen… Het Blok is vanaf 22 april elke werkdag om 20.30 uur te zien op Net5. Bekijk de eerste beelden van Hans en Famke hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Kopen of Slopen? Zijn Joost en Mariska blij met hun keuze? Zo ziet hun huis er nu uit! Bekijk deze video » URK!: Teun wil dakterras verbouwen, maar is niet vooruit te branden Bekijk deze video » Chateau Meiland VIPS: Patty Brard vertelt Erica wat ze aan haar gezicht moet laten doen Bekijk deze video »
Thursday 4 April om 12:49

Binnenkort keert Het Blok terug op televisie, Net5 blaast het klusprogramma nieuw leven in. Stellen gaan een bouwval met meerdere kamers verbouwen om er een droompaleis van te maken. Het programma wordt gepresenteerd door Dennis van der Geest en er staat 100.000 euro op het spel. Hans en Famke vormen een duo in het programma. Alleen zijn zij geen liefdeskoppel, maar exen…

Het Blok is vanaf 22 april elke werkdag om 20.30 uur te zien op Net5. Bekijk de eerste beelden van Hans en Famke hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's