Henk roept 'Elviri' in Lang leve de liefde: 'Maar hoe heet ik echt?!'

Henk roept 'Elviri' in Lang leve de liefde: 'Maar hoe heet ik echt?!'

Henk roept 'Elviri' in <em>Lang leve de liefde</em>: 'Maar hoe heet ik echt?!' In Lang leve de liefde roept Henk de naam Elviri, hij wil blijkbaar even de aandacht van zijn date. Maar helaas is dit niet haar naam. “Hoe heet ik echt?”, vraagt Evelyn. Maar Henk dacht echt dat het Elviri was. “Oh Henk, wat erg!”, roept Evelyn en hij krijgt de opdracht maar even goed na te denken… Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: geblinddoekte Winggo moet hand op hart van zijn date leggen Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: hoe valt het bij Boris dat Arshana biseksueel is? Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Ronan ziet swingersclub niet zitten, 'ik ben geen danser' Bekijk deze video »
TV :
Maandag 22 april om 13:40

In Lang leve de liefde roept Henk de naam Elviri, hij wil blijkbaar even de aandacht van zijn date. Maar helaas is dit niet haar naam. “Hoe heet ik echt?”, vraagt Evelyn. Maar Henk dacht echt dat het Elviri was. “Oh Henk, wat erg!”, roept Evelyn en hij krijgt de opdracht maar even goed na te denken…

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's