Veel fans feesten bij huldiging Feyenoord na winst beker: bekijk de hoogtepunten

Veel fans feesten bij huldiging Feyenoord na winst beker: bekijk de hoogtepunten

Veel fans feesten bij huldiging <em>Feyenoord</em> na winst beker: bekijk de hoogtepunten Maandag was het feest in Rotterdam, vanwege de huldiging van Feyenoord. De Rotterdammers sleepten zondag de KNVB-beker in de wacht na de winst op NEC. Duizenden fans zijn naar de Binnenrotte gekomen om Feyenoord toe te juichen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland met hoogtepunten van de huldiging in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Waarom is huldiging Feyenoord niet op de Coolsingel? (De Oranjezondag) Bekijk deze video » Kijk terug: huldiging Feyenoord in Rotterdam Bekijk deze video » Lee Towers bij huldiging Feyenoord: 'You'll never walk alone' Bekijk deze video »
Voetbal :
Maandag 22 april om 14:54

Maandag was het feest in Rotterdam, vanwege de huldiging van Feyenoord. De Rotterdammers sleepten zondag de KNVB-beker in de wacht na de winst op NEC. Duizenden fans zijn naar de Binnenrotte gekomen om Feyenoord toe te juichen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland met hoogtepunten van de huldiging in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's