Pijnlijke blunder Edsilia Rombley rond Piet Paulusma: Beste Kijkers-panel ligt dubbel

Pijnlijke blunder Edsilia Rombley rond Piet Paulusma: Beste Kijkers-panel ligt dubbel

Pijnlijke blunder Edsilia Rombley rond Piet Paulusma: <em>Beste Kijkers</em>-panel ligt dubbel Bekijk in de video hierboven: Edsilia heeft contact gehad met familie Piet Paulusma In Beste Kijkers wordt teruggeblikt op de pijnlijke blunder van Edsilia Rombley in Make Up Your Mind. De zangeres dacht namelijk dat Piet Paulusma als dragqueen op het podium stond te dansen, maar de weerman is in 2022 overleden. Dan sneert Carlo Boszhard ook nog dat een krant af en toe best leuk kan zijn, en het panel van Beste Kijkers ligt in een deuk… Beste Kijkers is elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Beste Kijkers terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Patricia Paay wil niet meedoen aan Make Up Your Mind: 'Ik BEN al een drag queen' Bekijk deze video » Angela de Jong over Make up your mind: 'Dit lag zo buiten mijn comfort zone' Bekijk deze video » Alberto Stegeman over Make Up Your Mind: 'Schoonmoeder wilde het niet geloven' Bekijk deze video »
TV :
Maandag 22 april om 16:18

Bekijk in de video hierboven: Edsilia heeft contact gehad met familie Piet Paulusma

In Beste Kijkers wordt teruggeblikt op de pijnlijke blunder van Edsilia Rombley in Make Up Your Mind. De zangeres dacht namelijk dat Piet Paulusma als dragqueen op het podium stond te dansen, maar de weerman is in 2022 overleden. Dan sneert Carlo Boszhard ook nog dat een krant af en toe best leuk kan zijn, en het panel van Beste Kijkers ligt in een deuk…

Beste Kijkers is elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Beste Kijkers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's