Hanna Tokkie: 'Ze kregen klappen vanwege onze naam'

Hanna Tokkie: 'Ze kregen klappen vanwege onze naam'

Hanna Tokkie: 'Ze kregen klappen vanwege onze naam' Zo'n twintig jaar geleden maakte Nederland kennis met de familie Tokkie-Ruijmgaart en als snel was een ware hype geboren. Realitytshows volgden, een single werd uitgebracht en er was heel veel media-aandacht. Maar wat heeft het ze uiteindelijk gebracht? 'Ik had geld, ik had alles''Ik ben beroemd geworden met pijn en verdriet', zegt Hanna over die tijd, in de Prime-documentaire De Tokkies 20 jaar later, die vanaf 30 april te zien is. En haar ex-man Gerrie laat weten dat hij zijn baan is kwijtgeraakt vanwege de bekendheid: 'Ik had geld, ik had alles. En een goede baan. En toen het gebeurd was toen hadden we niets meer.' Ook vertellen ze hoe familieleden klappen kregen, alleen vanwege hun achternaam. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Bekijk ook De Tokkies blikken terug in documentaire: 'Beroemd geworden met pijn en verdriet' Bekijk deze video » Shownieuws: waar is René le Blanc gebleven? Bekijk deze video » Mr. Frank Visser: 'De buren houden ons in de gaten met camera's' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 23 april om 11:10

Zo'n twintig jaar geleden maakte Nederland kennis met de familie Tokkie-Ruijmgaart en als snel was een ware hype geboren. Realitytshows volgden, een single werd uitgebracht en er was heel veel media-aandacht. Maar wat heeft het ze uiteindelijk gebracht?

'Ik had geld, ik had alles'
'Ik ben beroemd geworden met pijn en verdriet', zegt Hanna over die tijd, in de Prime-documentaire De Tokkies 20 jaar later, die vanaf 30 april te zien is. En haar ex-man Gerrie laat weten dat hij zijn baan is kwijtgeraakt vanwege de bekendheid: 'Ik had geld, ik had alles. En een goede baan. En toen het gebeurd was toen hadden we niets meer.' Ook vertellen ze hoe familieleden klappen kregen, alleen vanwege hun achternaam.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's