Netflix Top 10: stalkerdrama Baby Reindeer dikke hit, Italiaanse klassenstrijd in Briganti op achtste plek

Netflix Top 10: stalkerdrama Baby Reindeer dikke hit, Italiaanse klassenstrijd in Briganti op achtste plek

Woensdag 24 april om 20:11

Wekelijks komt Netflix met nieuwe series, maar welke worden nu het best bekeken op het streamingplatform? Gids.tv houdt de top-10 van Netflix-series in de gaten en houdt je op de hoogte van welke titels er scoren.

Nieuwe nummer 1
Bovenaan de lijst staat deze week niet geheel onverwacht Baby Reindeer. De Britse miniserie en het Noorse Midtsommernatt hebben stuivertje-gewisseld. Het verhaal in Baby Reindeer is gebaseerd op ware gebeurtenissen uit het leven van een comedian die te maken krijgt met een stalker. Nieuwkomer Briganti nestelt zich op een achtste plaats. Het toneel van deze politieke dramaserie is het zuidelijke deel van Italië in de 19e eeuw. Ook nieuw in de top 10 is de medische tv-serie The Good Doctor met seizoenen 1 t/m 6 waarvan de eerste aflevering dateert uit 2017.

Deze series werden deze week (17 - 24 april 2024) het best bekeken:
1 Baby Reindeer
2 Midtsommernatt
3 Crooks
4 The Gentlemen
5 Anthracite
6 The Good Doctor (seizoen 1 - 6)
7 Unlocked: A Jail Experiment
8 Briganti
9 3 Body Problem
10 Heartbreak High ( seizoen 1 & 2)

Bekijk de trailer van de nieuwe nummer 1 Baby Reindeer hieronder.

Netflix Top 10: stalkerdrama <em>Baby Reindeer</em> dikke hit, Italiaanse klassenstrijd in <em>Briganti</em> op achtste plek Wekelijks komt Netflix met nieuwe series, maar welke worden nu het best bekeken op het streamingplatform? Gids.tv houdt de top-10 van Netflix-series in de gaten en houdt je op de hoogte van welke titels er scoren. Nieuwe nummer 1Bovenaan de lijst staat deze week niet geheel onverwacht Baby Reindeer. De Britse miniserie en het Noorse Midtsommernatt hebben stuivertje-gewisseld. Het verhaal in Baby Reindeer is gebaseerd op ware gebeurtenissen uit het leven van een comedian die te maken krijgt met een stalker. Nieuwkomer Briganti nestelt zich op een achtste plaats. Het toneel van deze politieke dramaserie is het zuidelijke deel van Italië in de 19e eeuw. Ook nieuw in de top 10 is de medische tv-serie The Good Doctor met seizoenen 1 t/m 6 waarvan de eerste aflevering dateert uit 2017. Deze series werden deze week (17 - 24 april 2024) het best bekeken:1 Baby Reindeer2 Midtsommernatt 3 Crooks4 The Gentlemen5 Anthracite6 The Good Doctor (seizoen 1 - 6)7 Unlocked: A Jail Experiment8 Briganti 9 3 Body Problem10 Heartbreak High ( seizoen 1 & 2) Bekijk de trailer van de nieuwe nummer 1 Baby Reindeer hieronder. Bekijk ook Netflix Top 10 series: Midtsommernatt nieuwe nummer 1, remake Heartbreak High populair Bekijk deze video » Netflix Top 10 series: The Gentlemen bovenaan, nieuwe thrillerserie Mano de hierro rechtstreeks naar tweede plek Bekijk deze video » Scifi-serie 3 Body Problem nieuwe nummer 1 en Fool Me Once terug in Netflix top 10 Bekijk deze video » Netflix Top 10 series: 3 Body Problem nog steeds bovenaan, 7 nieuwkomers Bekijk deze video »
Serie :
Netflix Top 10: stalkerdrama Baby Reindeer dikke hit, Italiaanse klassenstrijd in Briganti op achtste plek


Actuele video's

Meer actuele video's