The Good Doctor

__Dr. Shaun Murphy (Highmore), een jonge chirurg met autisme en het savant-syndroom, verruilt in ‘The Good Doctor’ het rustige plattelandsleven voor de prestigieuze chirurgische eenheid van het St. Bonaventure-ziekenhuis in San José. __

Alleen in een nieuwe wereld en onbekwaam om persoonlijk contact te maken met de mensen om hem heen, daagt zijn enige aanhanger Dr. Aaron Glassman (Richard Schiff) het sceptische bestuur en medewerkers van het ziekenhuis uit door Shaun toe te voegen aan het team van chirurgen. Shaun moet harder werken dan hij ooit heeft gedaan. Terwijl hij zich een weg moet vinden tussen zijn nieuwe collega’s en omgeving, dient Shaun zijn collega’s te overtuigen dat zijn buitengewone medische gaven levens zullen redden.

Cast
In ‘The Good Doctor’ zijn naast Highmore ook Antonia Thomas (Dr. Claire Browne), Nicholas Gonzalez (Dr. Neil Melendez), Chuku Modu (Dr. Jared Kalu), Beau Garrett (Jessica Preston), Hill Harper (Dr. Marcus Andrews), Richard Schiff (Dr. Aaron Glassman) en Tamlyn Tomita (Allegra Aoki) te zien.

Van de maker van ‘House’
‘The Good Doctor’ is van de hand van David Shore (‘House’), en ‘Lost’- en ‘Hawaii Five-0’-ster Daniel Dae Kim.
De serie is geproduceerd door Sony Pictures Television en ABC Studios. David Shore is de schrijver en uitvoerend producent. Daniel Dae Kim, David Kim en Sebastian Lee zijn ook uitvoerend producent van ‘The Good Doctor’. Seth Gordon heeft de pilot geregisseerd en is ook uitvoerend producent.

Tags: ZIEKENHUIS, PLATTELAND, ARTS, STOORNIS, SHAUN, CHIRURG, COLLEGA'S, SAN JOSÉ

MEER The Good Doctor