Zien: Yvon Jaspers op Aruba benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Zien: Yvon Jaspers op Aruba benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Zien: <em>Yvon Jaspers</em> op Aruba benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau Yvon Jaspers viert vakantie op Aruba en kreeg vlak na aankomst een bijzonder telefoontje. De presentatrice is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Yvon Jaspers blij verrastZe werd vanwege haar vakantie gebeld door de burgemeester en hij vertelt het blijde nieuws dat ze het lintje krijgt. “Ik ben zo vereerd, zo blij verrast! Dank jullie wel lieve schatten. Waar was ik zonder jullie?”, zegt Jaspers daarna tegen haar volgers. Bekijk de beelden van de verrassing voor Yvon Jaspers hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Amalia’s eerste rol bij staatsbezoek: 'Erg dierbaar om met m'n ouders te doen' Bekijk deze video » Hans Teeuwen en Huub Stapel komen op voor Joden met oranje keppeltjes (video) Bekijk deze video » Koningsspelen 2024: bekijk de aftrap met koning Willem-Alexander en Máxima Bekijk deze video »
Friday 26 April om 15:25

Yvon Jaspers viert vakantie op Aruba en kreeg vlak na aankomst een bijzonder telefoontje. De presentatrice is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Yvon Jaspers blij verrast
Ze werd vanwege haar vakantie gebeld door de burgemeester en hij vertelt het blijde nieuws dat ze het lintje krijgt. “Ik ben zo vereerd, zo blij verrast! Dank jullie wel lieve schatten. Waar was ik zonder jullie?”, zegt Jaspers daarna tegen haar volgers.

Bekijk de beelden van de verrassing voor Yvon Jaspers hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's