Dwars door de lage landen: Arnout botst bijna op rondvaartboot in Giethoorn

Dwars door de lage landen: Arnout botst bijna op rondvaartboot in Giethoorn

<em>Dwars door de lage landen</em>: Arnout botst bijna op rondvaartboot in Giethoorn In Dwars door de lage landen wandelt de Vlaamse Arnout Hauben door Nederland en België. En zondag werd dit programma door ruim 1,1 miljoen mensen bekeken. Arnout bezoekt onder meer Giethoorn, en daar gaat het bijna mis. Hij geniet heerlijk op een bootje, maar dan wordt het wel erg druk en zit er ineens een rondvaartboot achter hem die bijna op zijn boot knalt. "Shit shit shit wat moet ik doen?!" Bekijk het fragment van Dwars door de lage landen hieronder. Dwars door de lage landen is iedere zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Hélène Hendriks en Noa Vahle presenteren uitzwaaimoment Oranje: 'We zijn niet gecanceld!' Bekijk deze video » Nieuw seizoen Rooijakkers over de vloer: Rico Verhoeven zet Art in een ijsbad Bekijk deze video »
Maandag 29 april om 11:18

In Dwars door de lage landen wandelt de Vlaamse Arnout Hauben door Nederland en België. En zondag werd dit programma door ruim 1,1 miljoen mensen bekeken. Arnout bezoekt onder meer Giethoorn, en daar gaat het bijna mis. Hij geniet heerlijk op een bootje, maar dan wordt het wel erg druk en zit er ineens een rondvaartboot achter hem die bijna op zijn boot knalt. "Shit shit shit wat moet ik doen?!"

Bekijk het fragment van Dwars door de lage landen hieronder. Dwars door de lage landen is iedere zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2.

Actuele video's

Meer actuele video's