De Bauers - 20 jaar later: Jan sleept papa Frans naar de sportschool, 'verschrikkelijk!'

De Bauers - 20 jaar later: Jan sleept papa Frans naar de sportschool, 'verschrikkelijk!'

<em>De Bauers - 20 jaar later</em>: Jan sleept papa Frans naar de sportschool, 'verschrikkelijk!' Bekijk in de video hierboven: Christiaan Bauer wil net als papa Frans een carrière als zanger Frans Bauer wordt door zijn zoon naar de sportschool gesleept, zo is te zien in De Bauers - 20 jaar later. En Jan is niet echt te spreken over de conditie van zijn vader. Frans Bauer heeft ‘zangarmen’Frans heeft geen idee van wie Jan het sporttalent heeft. Papa Bauer heeft naar eigen zeggen veel moeite met gewichtheffen omdat hij ‘zangarmen’ heeft. Volgens Jan moet zijn vader flink aan de bak in de gym. “Het was verschrikkelijk, ver beneden peil. Sneu zou ik het niet noemen, maar wel een beetje zielig.” Bekijk de beelden van De Bauers - 20 jaar later hieronder. De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) De Bauers: waarom is de derde schoondochter, Amy, niet te zien in de serie? Bekijk deze video » De Bauers - 20 jaar later: Frans eerlijk over worst en gebakken ei bij diëtiste Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: De Bauers - 20 jaar later blijft ongekend populair, drama voor SBS6 Bekijk deze video »
TV :
Maandag 29 april om 11:37

Bekijk in de video hierboven: Christiaan Bauer wil net als papa Frans een carrière als zanger

Frans Bauer wordt door zijn zoon naar de sportschool gesleept, zo is te zien in De Bauers - 20 jaar later. En Jan is niet echt te spreken over de conditie van zijn vader.

Frans Bauer heeft ‘zangarmen’
Frans heeft geen idee van wie Jan het sporttalent heeft. Papa Bauer heeft naar eigen zeggen veel moeite met gewichtheffen omdat hij ‘zangarmen’ heeft. Volgens Jan moet zijn vader flink aan de bak in de gym. “Het was verschrikkelijk, ver beneden peil. Sneu zou ik het niet noemen, maar wel een beetje zielig.”

Bekijk de beelden van De Bauers - 20 jaar later hieronder.

De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's