Kijkcijfers donderdag: De Bauers - 20 jaar later blijft ongekend populair, drama voor SBS6

Kijkcijfers donderdag: De Bauers - 20 jaar later blijft ongekend populair, drama voor SBS6

Kijkcijfers donderdag: <em>De Bauers - 20 jaar later</em> blijft ongekend populair, drama voor SBS6 Bekijk in de video hierboven: Christiaan Bauer wil net als papa Frans een carrière als zanger De Bauers - 20 jaar later blijft qua kijkcijfers stabiel en ongekend populair op de donderdagavond bij de NPO. De realitysoap rond Frans Bauer en zijn gezin trekt deze keer precies 1,4 miljoen kijkers, ongeveer net zo veel als de afgelopen weken. Dat meldt Tina Nijkamp op Instagram. Laatste Jachtseizoen?Hiermee trekken De Bauers wederom meer belangstellenden dan het NOS Journaal van 20 uur. De Augurkenkoning trekt ook behoorlijk wat kijkers naar RTL 5 met de realityserie, maar RTL 4 weet met Secret Duets het echt grote publiek niet aan te trekken. Maar SBS6 kan wel spreken van een drama, aangezien de eerste aflevering van de nieuwe reeks van Het Jachtseizoen slechts 257.000 kijkers aan zich wist te binden. Bekijk de berichten van Tina Nijkamp over de kijkcijfers hieronder. De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv. Frans Bauer heeft met 111 kilo officieel obesitas: 'En daar lach jij bij?' Bekijk deze video » De Bauers: waarom is de derde schoondochter, Amy, niet te zien in de serie? Bekijk deze video » De Bauers - 20 jaar later: Frans eerlijk over worst en gebakken ei bij diëtiste Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 26 april om 09:21

Bekijk in de video hierboven: Christiaan Bauer wil net als papa Frans een carrière als zanger

De Bauers - 20 jaar later blijft qua kijkcijfers stabiel en ongekend populair op de donderdagavond bij de NPO. De realitysoap rond Frans Bauer en zijn gezin trekt deze keer precies 1,4 miljoen kijkers, ongeveer net zo veel als de afgelopen weken. Dat meldt Tina Nijkamp op Instagram.

Laatste Jachtseizoen?
Hiermee trekken De Bauers wederom meer belangstellenden dan het NOS Journaal van 20 uur. De Augurkenkoning trekt ook behoorlijk wat kijkers naar RTL 5 met de realityserie, maar RTL 4 weet met Secret Duets het echt grote publiek niet aan te trekken. Maar SBS6 kan wel spreken van een drama, aangezien de eerste aflevering van de nieuwe reeks van Het Jachtseizoen slechts 257.000 kijkers aan zich wist te binden.

Bekijk de berichten van Tina Nijkamp over de kijkcijfers hieronder.

De Bauers - 20 jaar later is iedere donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van De Bauers - 20 jaar later terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's