Zien: dit is de nieuwe vriendin van Damián van der Vaart, hoe reageert Sylvie Meis?

Zien: dit is de nieuwe vriendin van Damián van der Vaart, hoe reageert Sylvie Meis?

Zien: dit is de nieuwe vriendin van <em>Damián van der Vaart</em>, hoe reageert Sylvie Meis? Damián van der Vaart heeft een nieuwe liefde en iedereen mag het weten. De voetballer heeft een foto gedeeld op social media en ook zijn nieuwe vriendin Romy slingert kiekjes van de twee de wereld in op social media. Damián had een vriendin in Denemarken, maar die relatie is op de klippen gelopen. Sylvie Meis liet destijds weten erg blij te zijn met haar schoondochter. Inmiddels heeft hij het dus erg gezellig met Romy, zij is een Nederlands model. Sylvie heeft haar nog niet ontmoet, maar reageert wel op een Instagram-post van de twee, zo is te zien in de video van Shownieuws. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. 'Luxepoes Sylvie Meis weet hoe ze knaken binnen moet halen: dit is haar totale vermogen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Shownieuws: Sylvie Meis bozer en bozer door verborgen cameragrap of is het gespeeld? Bekijk deze video » Nog een kindje voor Rafael van der Vaart en Estavana? (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 2 mei om 10:47

Damián van der Vaart heeft een nieuwe liefde en iedereen mag het weten. De voetballer heeft een foto gedeeld op social media en ook zijn nieuwe vriendin Romy slingert kiekjes van de twee de wereld in op social media.

Damián had een vriendin in Denemarken, maar die relatie is op de klippen gelopen. Sylvie Meis liet destijds weten erg blij te zijn met haar schoondochter. Inmiddels heeft hij het dus erg gezellig met Romy, zij is een Nederlands model. Sylvie heeft haar nog niet ontmoet, maar reageert wel op een Instagram-post van de twee, zo is te zien in de video van Shownieuws.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's