Damián van der Vaart tekent contract bij Ajax, papa Rafael laat een 'traantje' (video)

Damián van der Vaart tekent contract bij Ajax, papa Rafael laat een 'traantje' (video)

<em>Damián van der Vaart</em> tekent contract bij Ajax, papa Rafael laat een 'traantje' (video) Zoon Damian is volgens Rafel van der Vaart nog niet zo goed als zijn vader (De Oranjezomer) Damián van der Vaart heeft een jaarcontract getekend bij Ajax, en dat is natuurlijk vooral voor zijn vader erg bijzonder. Rafael van der Vaart heeft jaren bij Ajax gevoetbald en hoopt dat zijn 17-jarige zoon net zo’n mooie voetbalcarrière krijgt als hij. Ook mama Sylvie Meis was afgereisd naar Amsterdam voor het tekenen van het contract. En Rafael bekent dat hij wel even een traantje moest laten… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Van der Vaart is in De Oranjezomer serieus over mogelijke terugkeer Sneijder bij Ajax Bekijk deze video » Rafael van der Vaart clasht met Knetemann om 'lauwe' NOS: 'Niet waar!' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Video: Rafael van der Vaart pakt wereldrecord door 48 uur non-stop te padellen Bekijk deze video »
Voetbal :
Donderdag 7 september 2023 om 09:44

Zoon Damian is volgens Rafel van der Vaart nog niet zo goed als zijn vader (De Oranjezomer)

Damián van der Vaart heeft een jaarcontract getekend bij Ajax, en dat is natuurlijk vooral voor zijn vader erg bijzonder. Rafael van der Vaart heeft jaren bij Ajax gevoetbald en hoopt dat zijn 17-jarige zoon net zo’n mooie voetbalcarrière krijgt als hij. Ook mama Sylvie Meis was afgereisd naar Amsterdam voor het tekenen van het contract. En Rafael bekent dat hij wel even een traantje moest laten…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's