Eerste beelden Máxima aflevering 4: ruzie met Willem-Alexander, 'je liet me alleen!'

Eerste beelden Máxima aflevering 4: ruzie met Willem-Alexander, 'je liet me alleen!'

Thursday 2 May om 13:18

Overmorgen kun je bij Videoland weer kijken naar een nieuwe aflevering van de (internationaal) populaire serie Máxima. In eerste beelden is te zien dat de vrouw van Willem-Alexander het niet makkelijk heeft in hun relatie. Ze krijgt volop aandacht van alle pers en dat brengt heel wat teweeg. Zo zorgt het verleden van haar omstreden vader voor ellende en ruzie met Willem-Alexander. “Je liet me alleen, verdomme!”

Bekijk het fragment van de serie Máxima in de video van RTL Boulevard hieronder. De serie Máxima is elke zaterdag met een nieuwe aflevering te streamen bij Videoland.

Eerste beelden <em>Máxima</em> aflevering 4: ruzie met Willem-Alexander, 'je liet me alleen!' Overmorgen kun je bij Videoland weer kijken naar een nieuwe aflevering van de (internationaal) populaire serie Máxima. In eerste beelden is te zien dat de vrouw van Willem-Alexander het niet makkelijk heeft in hun relatie. Ze krijgt volop aandacht van alle pers en dat brengt heel wat teweeg. Zo zorgt het verleden van haar omstreden vader voor ellende en ruzie met Willem-Alexander. “Je liet me alleen, verdomme!” Bekijk het fragment van de serie Máxima in de video van RTL Boulevard hieronder. De serie Máxima is elke zaterdag met een nieuwe aflevering te streamen bij Videoland. Hilarische Lucky TV: Willem Alexander en Máxima kijken naar serie Máxima (video) Bekijk deze video » Hilarisch: Frank Lammers overvalt Máxima als Willibrord Fréquin Bekijk deze video » 'Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen naar Italië vertrokken voor vakantie' Bekijk deze video »
Serie :
Eerste beelden Máxima aflevering 4: ruzie met Willem-Alexander, 'je liet me alleen!'

Actuele video's

Meer actuele video's