'Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen naar Italië vertrokken voor vakantie'

'Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen naar Italië vertrokken voor vakantie'

'Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen naar Italië vertrokken voor vakantie' Na alle Koningsdag-drukte hebben Willem-Alexander, Máxima en hun dochters Amalia, Alexia en Ariane natuurlijk wel wat rust verdiend en daarom is het de hoogste tijd om die koninklijke voeten eens even lekker te pamperen in wat strandzand. Als we regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart mogen geloven zouden ze dat zomaar eens kunnen gaan doen in het land waar Ariane momenteel studeert: Italië. 'Geland in Brindisi om 11.17u. Lekker vakantie, pizza eten, vinootje, relaxen met de fam', schrijft hij op X. Griekenland?Wellicht dat de Oranjes ook nog wel een bezoekje brengen aan hun vakantiehuis in Griekenland hierna, dat ligt immers niet zo ver uit de buurt. Of misschien gaan ze zelfs meteen wel door en stappen ze vanmiddag al op een jacht. Ze blijven in ieder geval nog weg tot 4 mei, aldus Swart. Beelden van Koningsdag in Emmen zie je bovenaan deze pagina. Het X-bericht van Menno Swart lees je hieronder Bekijk ook Angela de Jong: 'Ik ben klaar met Derk Bolt' Bekijk deze video » Hilarisch: Frank Lammers overvalt Máxima als Willibrord Fréquin Bekijk deze video »
TV :
'Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen naar Italië vertrokken voor vakantie'
Maandag 29 april om 12:55

Na alle Koningsdag-drukte hebben Willem-Alexander, Máxima en hun dochters Amalia, Alexia en Ariane natuurlijk wel wat rust verdiend en daarom is het de hoogste tijd om die koninklijke voeten eens even lekker te pamperen in wat strandzand. Als we regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart mogen geloven zouden ze dat zomaar eens kunnen gaan doen in het land waar Ariane momenteel studeert: Italië. 'Geland in Brindisi om 11.17u. Lekker vakantie, pizza eten, vinootje, relaxen met de fam', schrijft hij op X.

Griekenland?
Wellicht dat de Oranjes ook nog wel een bezoekje brengen aan hun vakantiehuis in Griekenland hierna, dat ligt immers niet zo ver uit de buurt. Of misschien gaan ze zelfs meteen wel door en stappen ze vanmiddag al op een jacht. Ze blijven in ieder geval nog weg tot 4 mei, aldus Swart.

Beelden van Koningsdag in Emmen zie je bovenaan deze pagina. Het X-bericht van Menno Swart lees je hieronder

Actuele video's

Meer actuele video's