Dwars door de lage landen: Arnout maakt ritje in zweefvliegtuig, 'oh my God!'

Dwars door de lage landen: Arnout maakt ritje in zweefvliegtuig, 'oh my God!'

<em>Dwars door de lage landen</em>: Arnout maakt ritje in zweefvliegtuig, 'oh my God!' In Dwars door de lage landen wandelt Arnout Hauben door Nederland en België en in Flevoland stuit hij op een zweefvliegveld. De Vlaming mag meevliegen en het lijkt erop dat Arnout het opstijgen behoorlijk intens vindt. “Oh my God, Oh my God, wow!' Bekijk het fragment van Dwars door de lage landen hieronder. Dwars door de lage landen is iedere zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Dwars door de lage landen: Arnout botst bijna op rondvaartboot in Giethoorn Bekijk deze video »
Monday 6 May om 12:56

In Dwars door de lage landen wandelt Arnout Hauben door Nederland en België en in Flevoland stuit hij op een zweefvliegveld. De Vlaming mag meevliegen en het lijkt erop dat Arnout het opstijgen behoorlijk intens vindt. “Oh my God, Oh my God, wow!'

Bekijk het fragment van Dwars door de lage landen hieronder. Dwars door de lage landen is iedere zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2.

Actuele video's

Meer actuele video's