Olly Alexander (Engeland) tijdens eerste halve finale Songfestival: Dizzy maakt indruk

Olly Alexander (Engeland) tijdens eerste halve finale Songfestival: Dizzy maakt indruk

Tuesday 7 May om 22:18

Olly Alexander, die namens het Verenigd Koninkrijk het Eurovisie Songfestival in Zweden probeert te winnen met het catchy nummer Dizzy, is al geplaatst voor de finale van zaterdag maar mocht wel alvast even optreden tijdens de eerste halve finale. En dat heeft het publiek geweten: de outfits, de choreografie en de zang maakten nogal wat los.

Bekijk het optreden van Olly Alexander tijdens de eerste halve finale van het Songfestival hieronder

Olly Alexander (<em>Engeland</em>) tijdens eerste halve finale Songfestival: <em>Dizzy</em> maakt indruk Olly Alexander, die namens het Verenigd Koninkrijk het Eurovisie Songfestival in Zweden probeert te winnen met het catchy nummer Dizzy, is al geplaatst voor de finale van zaterdag maar mocht wel alvast even optreden tijdens de eerste halve finale. En dat heeft het publiek geweten: de outfits, de choreografie en de zang maakten nogal wat los. Bekijk het optreden van Olly Alexander tijdens de eerste halve finale van het Songfestival hieronder Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Bekijk ook Bookmakers Songfestival: Joost Klein daalt nog verder, Ierland is hem nu ook voorbij Bekijk deze video » Ierland halve finale Songfestival: 'heks' Bambie Thug zingt Doomsday Blue Bekijk deze video » Kroatië in eerste halve finale Songfestival: Baby Lasagna met Rim Tim Tagi Dim Bekijk deze video »
Songfestival :
Olly Alexander (Engeland) tijdens eerste halve finale Songfestival: Dizzy maakt indruk

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's