Kroatië in eerste halve finale Songfestival: Baby Lasagna met Rim Tim Tagi Dim

Kroatië in eerste halve finale Songfestival: Baby Lasagna met Rim Tim Tagi Dim

Wednesday 8 May om 07:49

Kroatië is zijn favorietenrol voor de winst van het Songfestival niet kwijtgeraakt na het optreden in de eerste halve finale: het nummer Rim Tim Tagi Dim van Baby Lasagna staat nog altijd met afstand bovenaan bij de bookmakers, met een winkans van 36%. De opzwepende performance viel dan ook flink in de smaak bij het enthousiaste publiek in het Zweedse Malmö.

Het optreden van Kroatië tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival zie je hieronder

Kroatië in eerste halve finale <em>Songfestival</em>: Baby Lasagna met <em>Rim Tim Tagi Dim</em> Kroatië is zijn favorietenrol voor de winst van het Songfestival niet kwijtgeraakt na het optreden in de eerste halve finale: het nummer Rim Tim Tagi Dim van Baby Lasagna staat nog altijd met afstand bovenaan bij de bookmakers, met een winkans van 36%. De opzwepende performance viel dan ook flink in de smaak bij het enthousiaste publiek in het Zweedse Malmö. Het optreden van Kroatië tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival zie je hieronder Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv. Bekijk ook Olly Alexander (Engeland) tijdens eerste halve finale Songfestival: Dizzy maakt indruk Bekijk deze video » Ierland halve finale Songfestival: 'heks' Bambie Thug zingt Doomsday Blue Bekijk deze video » Oekraïne in halve finale Songfestival: Teresa & Maria Bekijk deze video »
Songfestival :
Kroatië in eerste halve finale Songfestival: Baby Lasagna met Rim Tim Tagi Dim

Op donderdag 9 mei staat Joost Klein in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2024 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's