De Bondgenoten: Mary wint 100.000 euro, bekijk haar reactie

De Bondgenoten: Mary wint 100.000 euro, bekijk haar reactie

De Bondgenoten: <em>Mary</em> wint 100.000 euro, bekijk haar reactie De 62-jarige Mary uit De Bondgenoten is dolblij want ze heeft 100.000 euro gewonnen in het tv-programma: 'Het is ongelofelijk, ik ben echt zo blij!' Wat ze met dit enorme bedrag wil gaan doen zie je in het fragment hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Sam krijgt standje in De Bondgenoten: 'Ik zou nooit mijn vrienden zo naaien' Bekijk deze video » De Bondgenoten: veel tranen bij afscheid van weggestemde Davey Bekijk deze video » Nick uit De Bondgenoten voelt zich genaaid door Sam: "Moet bijna janken" Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 8 May om 09:10

De 62-jarige Mary uit De Bondgenoten is dolblij want ze heeft 100.000 euro gewonnen in het tv-programma: 'Het is ongelofelijk, ik ben echt zo blij!' Wat ze met dit enorme bedrag wil gaan doen zie je in het fragment hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's