Oud-Ajacied Tijjani Babangida zwaargewond, broer Ibrahim overleden bij auto-ongeluk Nigeria

Oud-Ajacied Tijjani Babangida zwaargewond, broer Ibrahim overleden bij auto-ongeluk Nigeria

Oud-Ajacied <em>Tijjani Babangida</em> zwaargewond, broer Ibrahim overleden bij auto-ongeluk Nigeria Tijjani Babangida is zwaargewond geraakt bij een auto-ongeluk in Nigeria. Hij ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis, zo meldt de Nigeriaanse voetbalbond. Zijn jongere broer Ibrahim zat ook in de auto en overleefde het ongeluk niet. Ibrahim speelde in zijn jongere jaren voor FC Volendam, hij is 47 jaar oud geworden. Tijjani Babangida speelde onder meer voor VVV Venlo, Vitesse en Ajax. Ook de vrouw van Tijjani raakte gewond bij het ongeval, het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Jack van Gelder: ‘Ajax is hautain en een amateursvereniging' Bekijk deze video » Advocaat ziet Wesley Sneijder als technisch directeur Ajax: 'Zou fantastische man zijn' Bekijk deze video » Zien: dit is de nieuwe vriendin van Damián van der Vaart, hoe reageert Sylvie Meis? Bekijk deze video »
Voetbal :
Friday 10 May om 12:40

Tijjani Babangida is zwaargewond geraakt bij een auto-ongeluk in Nigeria. Hij ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis, zo meldt de Nigeriaanse voetbalbond. Zijn jongere broer Ibrahim zat ook in de auto en overleefde het ongeluk niet. Ibrahim speelde in zijn jongere jaren voor FC Volendam, hij is 47 jaar oud geworden. Tijjani Babangida speelde onder meer voor VVV Venlo, Vitesse en Ajax. Ook de vrouw van Tijjani raakte gewond bij het ongeval, het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's