Met goedgevulde bankrekening is de Meiland-villa voor jou (Shownieuws)

Met goedgevulde bankrekening is de Meiland-villa voor jou (Shownieuws)

Met goedgevulde bankrekening is de <em>Meiland</em>-villa voor jou (<em>Shownieuws</em>) In Shownieuws beelden van de Meiland-villa die inmiddels officieel te koop staat bij de makelaar. Met een goedgevulde bankrekening kan deze voor jou zijn. Bart Ettekoven heeft de 'in en outs over hoeveel het pand moet opbrengen, dat overigens op een prachtig plekje aan de rand van Noordwijk staat. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: mopperende Martien Meiland worstelt met kapotte fontein Bekijk deze video » Is Britney Spears gewond geraakt door vechtpartij? (Shownieuws) Bekijk deze video » Thomas Berge in Shownieuws: "Het gaat goed, elke dag iets beter" Bekijk deze video »
Entertainment :
Zaterdag 4 mei om 10:25

In Shownieuws beelden van de Meiland-villa die inmiddels officieel te koop staat bij de makelaar. Met een goedgevulde bankrekening kan deze voor jou zijn. Bart Ettekoven heeft de 'in en outs over hoeveel het pand moet opbrengen, dat overigens op een prachtig plekje aan de rand van Noordwijk staat.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's