Alicia Silverstone over Krazy House: 'Artistiek, interessant en grappig'

Alicia Silverstone over Krazy House: 'Artistiek, interessant en grappig'

Wednesday 15 May om 08:55

Niemand minder dan jaren '90 Hollywoodster Alicia Silverstone, onder andere bekend van Clueless en Aerosmith-videoclips, was dinsdagavond te gast bij RENZE. Hoe dat zo? De actrice is te zien in de nieuwe film van Steffen Haars: Krazy House. En zoals we van de makers van de New Kids-films kunnen verwachten is dat geen alledaagse rolprent en zien we nogal wat lompe actie.

'Artistiek'
Wat vindt Silverstone van deze niet alledaagse stijl? 'Als je van lachen, plezier en gekkigheid houdt dan ga je het top vinden. Ik vind het heel artistiek, interessant en grappig'

Bekijk het fragment van RENZE hieronder

Alicia Silverstone over <em>Krazy House</em>: 'Artistiek, interessant en grappig' Niemand minder dan jaren '90 Hollywoodster Alicia Silverstone, onder andere bekend van Clueless en Aerosmith-videoclips, was dinsdagavond te gast bij RENZE. Hoe dat zo? De actrice is te zien in de nieuwe film van Steffen Haars: Krazy House. En zoals we van de makers van de New Kids-films kunnen verwachten is dat geen alledaagse rolprent en zien we nogal wat lompe actie. 'Artistiek'Wat vindt Silverstone van deze niet alledaagse stijl? 'Als je van lachen, plezier en gekkigheid houdt dan ga je het top vinden. Ik vind het heel artistiek, interessant en grappig' Bekijk het fragment van RENZE hieronder Bekijk ook Albert Verlinde: 'Dit zou Joost Klein gedaan hebben, zo expliciet hebben we het nog niet gehoord' Bekijk deze video » Tim Hofman: 'Yesilgöz trekt mijn integriteit in twijfel' (RENZE) Bekijk deze video »
TV :
Alicia Silverstone over Krazy House: 'Artistiek, interessant en grappig'

Actuele video's

Meer actuele video's