Vreugde in URK!: Maily wordt grote zus en zo werd dat onthuld

Vreugde in URK!: Maily wordt grote zus en zo werd dat onthuld

Vreugde in URK!: <em>Maily</em> wordt grote zus en zo werd dat onthuld In URK! zagen we dinsdagavond dat Gerda opnieuw moeder wordt en dat goede nieuws wilde ze natuurlijk maar wat graag ook aan haar eigen moeder vertellen. Ze was er wel een beetje zenuwachtig door maar zij en Klaas hadden een hele leuke manier bedacht om de komst van de nieuwe baby aan te kondigen: door hun dochtertje Maily een shirt met Ik word grote zus te laten dragen. Hoe Gerda's moeder reageerde zie je hieronder. Hierboven zie je de hele aflevering van URK! van gisterenavond en bekijk ook wat er voor commotie rondom Urkerdag is ontstaan. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Gerda uit URK!: 'Ik wilde 8 maanden na Maily alweer een nieuwe baby' Bekijk deze video » URK! gemist? Teun en Ap gaan naar een kringloopwinkel: "Drie verdiepingen ellende" Bekijk deze video » Zien: hereniging vermiste teckel Teddy met zijn baasje (video) Bekijk deze video » Commotie rond Urker-tweeling Gerda & Mathilde en Urkerdag: 'Doe niet zo gemeen!' Bekijk deze video »
TV :
Vreugde in URK!: Maily wordt grote zus en zo werd dat onthuld
Wednesday 15 May om 10:04

In URK! zagen we dinsdagavond dat Gerda opnieuw moeder wordt en dat goede nieuws wilde ze natuurlijk maar wat graag ook aan haar eigen moeder vertellen. Ze was er wel een beetje zenuwachtig door maar zij en Klaas hadden een hele leuke manier bedacht om de komst van de nieuwe baby aan te kondigen: door hun dochtertje Maily een shirt met Ik word grote zus te laten dragen.

Hoe Gerda's moeder reageerde zie je hieronder. Hierboven zie je de hele aflevering van URK! van gisterenavond en bekijk ook wat er voor commotie rondom Urkerdag is ontstaan.

Actuele video's

Meer actuele video's