Commotie rond Urker-tweeling Gerda & Mathilde en Urkerdag: 'Doe niet zo gemeen!'

Commotie rond Urker-tweeling Gerda & Mathilde en Urkerdag: 'Doe niet zo gemeen!'

Commotie rond Urker-tweeling <em>Gerda &amp; Mathilde</em> en Urkerdag: 'Doe niet zo gemeen!' Op 18 mei is het Urkerdag en dat betekent groot feest voor alle inwoners, waaronder de bekende gezichten uit de SBS6-serie URK!. Het doel van de dag is om gezellig met je vrienden en familie van de feestdag te genieten en daar horen foto-momentjes met fans eigenlijk niet bij. Daarom deed de Urker tweeling Gerda & Mathilde een oproep op Facebook: 'Wij willen graag op Urkerdag NIET benaderd worden voor een foto/praatje. Wij willen deze culturele dag graag doorbrengen met onze kinderen zonder gestoord te worden.' 'Oprecht gemeen'Duidelijke taal zou je denken maar het verzoek werd niet door iedereen gewaardeerd, zo laat de tweeling een dag later enigszins aangedaan weten: 'Na ons bericht hebben wij vele reacties gekregen. 90 procent positief en 10 procent gewoon oprecht gemeen. Sterralures en egoistisch word er gezegd. Wij staan 364 dagen per jaar klaar om een foto en een babbeltje te doen maar dan nog zijn we dus egoistisch als we 1 dag per jaar nee willen zeggen.' Om toch tegemoet te komen aan de fans hebben ze nu alsnog een fotomomentje ingelast. Bekijk de Facebookposts van de Urker tweeling hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Shownieuws onlangs met Gerda en Klaas sprak over de nieuwe zwangerschap. Bekijk ook Gerda uit URK!: 'Ik wilde 8 maanden na Maily alweer een nieuwe baby' Bekijk deze video » Albert Verlinde: 'Dit zou Joost Klein gedaan hebben, zo expliciet hebben we het nog niet gehoord' Bekijk deze video » Vreugde in URK!: Maily wordt grote zus en zo werd dat onthuld Bekijk deze video »
TV :
Commotie rond Urker-tweeling Gerda & Mathilde en Urkerdag: 'Doe niet zo gemeen!'
Wednesday 15 May om 10:54

Op 18 mei is het Urkerdag en dat betekent groot feest voor alle inwoners, waaronder de bekende gezichten uit de SBS6-serie URK!. Het doel van de dag is om gezellig met je vrienden en familie van de feestdag te genieten en daar horen foto-momentjes met fans eigenlijk niet bij. Daarom deed de Urker tweeling Gerda & Mathilde een oproep op Facebook: 'Wij willen graag op Urkerdag NIET benaderd worden voor een foto/praatje. Wij willen deze culturele dag graag doorbrengen met onze kinderen zonder gestoord te worden.'

'Oprecht gemeen'
Duidelijke taal zou je denken maar het verzoek werd niet door iedereen gewaardeerd, zo laat de tweeling een dag later enigszins aangedaan weten: 'Na ons bericht hebben wij vele reacties gekregen. 90 procent positief en 10 procent gewoon oprecht gemeen. Sterralures en egoistisch word er gezegd. Wij staan 364 dagen per jaar klaar om een foto en een babbeltje te doen maar dan nog zijn we dus egoistisch als we 1 dag per jaar nee willen zeggen.' Om toch tegemoet te komen aan de fans hebben ze nu alsnog een fotomomentje ingelast.

Bekijk de Facebookposts van de Urker tweeling hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Shownieuws onlangs met Gerda en Klaas sprak over de nieuwe zwangerschap.


Actuele video's

Meer actuele video's