Frans en Mariska Bauer scheuren door Rome: 'Je bent levensgevaarlijk, ik stap dadelijk uit! (De Bauers)

Frans en Mariska Bauer scheuren door Rome: 'Je bent levensgevaarlijk, ik stap dadelijk uit! (De Bauers)

Frans en Mariska Bauer scheuren door Rome: 'Je bent levensgevaarlijk, ik stap dadelijk uit! (<em>De Bauers</em>) Zet Frans en Mariska Bauer in een klein autootje in het chaotische Rome en je hebt gegarandeerd leuke tv. De twee gieren het letterlijk uit, weten niet wat ze meemaken met al dat verkeer en er wordt volop getoeterd: 'Ik schrok me helemaal de pleuris', roept Frans uit. En Maris heeft nog wel wat op te merken op het rijgedrag van haar man: 'Je bent levensgevaarlijk! Ik stap er dadelijk uit he.' Alles over het reisje van De Bauers naar Italië zie je hierboven. Hieronder zie je hoe Frans en Mariska door Rome racen. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Bekijk ook Commotie rond Urker-tweeling Gerda & Mathilde en Urkerdag: 'Doe niet zo gemeen!' Bekijk deze video » Donderdag in De Bauers: wie gaat er als eerste het huis uit? Bekijk deze video » Johan Derksen tegen Merel Ek: 'Je ziet er niet uit' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Thursday 16 May om 11:31

Zet Frans en Mariska Bauer in een klein autootje in het chaotische Rome en je hebt gegarandeerd leuke tv. De twee gieren het letterlijk uit, weten niet wat ze meemaken met al dat verkeer en er wordt volop getoeterd: 'Ik schrok me helemaal de pleuris', roept Frans uit. En Maris heeft nog wel wat op te merken op het rijgedrag van haar man: 'Je bent levensgevaarlijk! Ik stap er dadelijk uit he.'

Alles over het reisje van De Bauers naar Italië zie je hierboven. Hieronder zie je hoe Frans en Mariska door Rome racen.

Actuele video's

Meer actuele video's