Hart van Nederland: brandweerman gewond bij uitslaande woningbrand in Apeldoorn (video)

Hart van Nederland: brandweerman gewond bij uitslaande woningbrand in Apeldoorn (video)

Friday 17 May om 07:25

<em>Hart van Nederland</em>: brandweerman gewond bij uitslaande woningbrand in Apeldoorn (video) In Apeldoorn is een brandweerman gewond geraakt bij een grote uitslaande brand. De brand ontstond in een woonhuis op zolder, en de vlammen sloegen metershoog uit het dak, zo is te zien op beelden van Hart van Nederland. De brandweerman is overgebracht naar het ziekenhuis. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: hereniging vermiste teckel Teddy met zijn baasje (video) Bekijk deze video » Dreumel: 18-jarige scooterrijder om het leven gekomen bij ongeluk (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: kind geschept door auto in Den Haag (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Apeldoorn is een brandweerman gewond geraakt bij een grote uitslaande brand. De brand ontstond in een woonhuis op zolder, en de vlammen sloegen metershoog uit het dak, zo is te zien op beelden van Hart van Nederland. De brandweerman is overgebracht naar het ziekenhuis.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's