Rapper P. Diddy niet vervolgd voor mishandeling ondanks beeldmateriaal (Shownieuws)

Rapper P. Diddy niet vervolgd voor mishandeling ondanks beeldmateriaal (Shownieuws)

Rapper P. <em>Diddy</em> niet vervolgd voor mishandeling ondanks beeldmateriaal (<em>Shownieuws</em>) In Shownieuws aandacht voor rapper P. Diddy die niet vervolgd zal worden voor mishandeling van zijn toenmalige vriendin Cassie Ventura, ondanks beeldmateriaal uit 2016 dat CNN vrijdag publiceerde. VerjaringstermijnOp de gelekte beelden is te zien hoe Sean “Diddy” Combs Cassie aanvalt, mishandelt en meesleept. De gebeurtenis valt buiten de verjaringstermijn van vijf jaar volgens Charles Groenhuijsen die in Shownieuws dit Amerikaanse trending topic analyseert. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maxime Meiland: 'Gemengde gevoelens na sluiten verkrachtingszaak' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: schokkende undercoverbeelden van mishandeling varkens (video) Bekijk deze video » Heftig: kat Miesje gedood in Amsterdam, politie verspreidt beelden van de mishandeling en zoekt dader Bekijk deze video »
Entertainment :
Sunday 19 May om 09:39

In Shownieuws aandacht voor rapper P. Diddy die niet vervolgd zal worden voor mishandeling van zijn toenmalige vriendin Cassie Ventura, ondanks beeldmateriaal uit 2016 dat CNN vrijdag publiceerde.

Verjaringstermijn
Op de gelekte beelden is te zien hoe Sean “Diddy” Combs Cassie aanvalt, mishandelt en meesleept. De gebeurtenis valt buiten de verjaringstermijn van vijf jaar volgens Charles Groenhuijsen die in Shownieuws dit Amerikaanse trending topic analyseert.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's