Hart van Nederland: schokkende undercoverbeelden van mishandeling varkens (video)

Hart van Nederland: schokkende undercoverbeelden van mishandeling varkens (video)

Donderdag 21 maart om 16:47

<em>Hart van Nederland</em>: schokkende undercoverbeelden van mishandeling varkens (video) Dankzij undercoverbeelden van Varkens in Nood zijn vier Nederlandse transportbedrijven beboet door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) voor het misbruik van stroomstootapparatuur op varkens. Op de schokkende beelden is te zien dat de regels voor het gebruik van tasers structureel worden overschreden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: drie zwaargewonden na kettingbotsing bij Spijkenisse (video) Bekijk deze video » Nieuwe explosie Vlaardingen: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » De Keukenhof is weer open: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video »
Nieuws :

Dankzij undercoverbeelden van Varkens in Nood zijn vier Nederlandse transportbedrijven beboet door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) voor het misbruik van stroomstootapparatuur op varkens. Op de schokkende beelden is te zien dat de regels voor het gebruik van tasers structureel worden overschreden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's