Van Zwol zegt sorry tegen Merel Ek: "Dat ligt niet aan u maar aan mij" (Hart van Nederland)

Van Zwol zegt sorry tegen Merel Ek: "Dat ligt niet aan u maar aan mij" (Hart van Nederland)

<em>Van Zwol</em> zegt sorry tegen Merel Ek: &quot;Dat ligt niet aan u maar aan mij&quot; (<em>Hart van Nederland</em>) In Hart van Nederland zegt formateur Van Zwol sorry tegen verslaggever Merel Ek. Hij komt terug op zijn eerdere woorden dat een nieuwe premiernaam al bekend zou zijn. Hij zou dat niet zo gezegd hebben. "Maar als mijn antwoord op uw vraag verkeerd geïnterpreteerd is, dan ligt dat niet aan u maar aan mij", aldus Van Zwol. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: opnieuw explosie bij woning Vlaardingse loodgieter (video) Bekijk deze video » 'Geert Wilders moet gewoon premier worden' Bekijk deze video » Ongelofelijk: 30 cm ijswater in Buitenpost (Friesland), bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Tuesday 21 May om 19:25

In Hart van Nederland zegt formateur Van Zwol sorry tegen verslaggever Merel Ek. Hij komt terug op zijn eerdere woorden dat een nieuwe premiernaam al bekend zou zijn. Hij zou dat niet zo gezegd hebben. "Maar als mijn antwoord op uw vraag verkeerd geïnterpreteerd is, dan ligt dat niet aan u maar aan mij", aldus Van Zwol.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's