Hart van Nederland: opnieuw explosie bij woning Vlaardingse loodgieter (video)

Hart van Nederland: opnieuw explosie bij woning Vlaardingse loodgieter (video)

Monday 20 May om 12:10

<em>Hart van Nederland</em>: opnieuw explosie bij woning Vlaardingse loodgieter (video) Bij het huis van loodgieter Ron van Uffelen in Vlaardingen is in de nacht van zondag op maandag weer een explosie geweest, meldt Hart van Nederland. In tegenstelling tot de vorige keer, was er nu wel schade. Niemand raakte gewond. De woning is inmiddels meerdere keren doelwit geweest van explosies. De loodgieter zegt zelf geen idee te hebben waarom dit gebeurt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Domper op feest: zeven gewonden na val uit open bus in Borger (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Kees van der Staaij over chaotische formatie: 'Vreet aan het vertrouwen' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brand door blikseminslag verwoest woonboerderij Den Dungen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij het huis van loodgieter Ron van Uffelen in Vlaardingen is in de nacht van zondag op maandag weer een explosie geweest, meldt Hart van Nederland. In tegenstelling tot de vorige keer, was er nu wel schade. Niemand raakte gewond. De woning is inmiddels meerdere keren doelwit geweest van explosies. De loodgieter zegt zelf geen idee te hebben waarom dit gebeurt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's