Enorme ravage en gewonde door ernstig ongeval in Maasdijk (Hart van Nederland)

Enorme ravage en gewonde door ernstig ongeval in Maasdijk (Hart van Nederland)

Enorme ravage en gewonde door ernstig ongeval in <em>Maasdijk</em> (<em>Hart van Nederland</em>) Door een ernstig ongeval woensdagavond ter hoogte van het Maasdijkplein/N223 waarbij drie vrachtwagens door een nog onbekende oorzaak op elkaar zijn gebotst, is de weg vanaf de Hoeksebaan richting de A20 volledig afgesloten. GewondOp de weg is een enorme ravage ontstaan en de schade aan de voertuigen is enorm. Tenminste één van de vrachtwagenchauffeurs is gewond geraakt. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse om het slachtoffer van medische hulp te voorzien maar desondanks moest de vrachtwagenchauffeur naar het ziekenhuis worden gebracht. Bekijk de beelden van de ravage in Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Explosie Isingstraat Den Haag: twee mensen naar ziekenhuis (video) Bekijk deze video » Modderstroom zorgt voor ravage in Zuid-Limburg: bekijk de beelden Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrachtwagenchauffeur die motoragent Arno doodreed wil lagere straf (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Wednesday 22 May om 20:04

Door een ernstig ongeval woensdagavond ter hoogte van het Maasdijkplein/N223 waarbij drie vrachtwagens door een nog onbekende oorzaak op elkaar zijn gebotst, is de weg vanaf de Hoeksebaan richting de A20 volledig afgesloten.

Gewond
Op de weg is een enorme ravage ontstaan en de schade aan de voertuigen is enorm. Tenminste één van de vrachtwagenchauffeurs is gewond geraakt. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse om het slachtoffer van medische hulp te voorzien maar desondanks moest de vrachtwagenchauffeur naar het ziekenhuis worden gebracht.

Bekijk de beelden van de ravage in Hart van Nederland hierboven.Actuele video's

Meer actuele video's