Hart van Nederland: vrachtwagenchauffeur die motoragent Arno doodreed wil lagere straf (video)

Hart van Nederland: vrachtwagenchauffeur die motoragent Arno doodreed wil lagere straf (video)

Thursday 11 April om 20:41

<em>Hart van Nederland</em>: vrachtwagenchauffeur die motoragent Arno doodreed wil lagere straf (video) De vrachtwagenchauffeur die in 2021 motoragent Arno de Korte doodreed in Rotterdam wil zo snel mogelijk uit de gevangenis en naar een psychiatrische kliniek, zo bleek donderdag tijdens een zitting bij het gerechtshof in Den Haag, ter voorbereiding op het hoger beroep in juni. In Hart van Nederland zag je de beelden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Politie deelt camerabeelden van man die vrouw bespuugt en mishandelt op Amsterdam Centraal Bekijk deze video » Lichaam van vermiste Özkan (55) is gevonden in Boskoop (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland hond overleden bij woningbrand Haarlem, twee mensen gewond (video) Bekijk deze video »
Misdaad :

De vrachtwagenchauffeur die in 2021 motoragent Arno de Korte doodreed in Rotterdam wil zo snel mogelijk uit de gevangenis en naar een psychiatrische kliniek, zo bleek donderdag tijdens een zitting bij het gerechtshof in Den Haag, ter voorbereiding op het hoger beroep in juni. In Hart van Nederland zag je de beelden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's