Hilarisch! Dochter in Steenrijk, Straatarm: "Die ratten moeten in je nek" (video)

Hilarisch! Dochter in Steenrijk, Straatarm: "Die ratten moeten in je nek" (video)

Hilarisch! Dochter in <em>Steenrijk, Straatarm</em>: &quot;Die ratten moeten in je nek&quot; (video) Zie boven een fragment uit de aflevering van Steenrijk, Straatarm van 15 mei waarin de Belgische zussen zich vergissen in het budget tijdens het boodschappen doen In een nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm schrikt het ruilgezin uit Curaçao enorm van de woning in Katwijk waarin zij een hele week zullen verblijven. De ruimtes, de inrichting maar ook de hoeveelheid dieren die ze aantreffen is een schok. Hilarische dochterEen hond, katten, hamsters of zijn het ratten? "Ik hoopte dat er géén dieren zouden zijn" aldus moeder Sabine. Van haar hilarische dochter hoeft ze geen medeleven te verwachten. Zij staat te juichen en vindt het superleuk deze 'dierentuin'. Ze adviseert zelfs haar moeder om die ratten in haar nek te zetten. Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Woensdag in Steenrijk, Straatarm: maakt geld gelukkig? Bekijk deze video » Heftig! Boodschappen doen in Steenrijk, Straatarm: "Veel lekkere dingen die we niet konden kopen" Bekijk deze video » Twee Belgische zussen in Steenrijk, Straatarm: "We hebben beste auto's, beste reizen" Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 22 May om 20:58

Zie boven een fragment uit de aflevering van Steenrijk, Straatarm van 15 mei waarin de Belgische zussen zich vergissen in het budget tijdens het boodschappen doen

In een nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm schrikt het ruilgezin uit Curaçao enorm van de woning in Katwijk waarin zij een hele week zullen verblijven. De ruimtes, de inrichting maar ook de hoeveelheid dieren die ze aantreffen is een schok.

Hilarische dochter
Een hond, katten, hamsters of zijn het ratten? "Ik hoopte dat er géén dieren zouden zijn" aldus moeder Sabine. Van haar hilarische dochter hoeft ze geen medeleven te verwachten. Zij staat te juichen en vindt het superleuk deze 'dierentuin'. Ze adviseert zelfs haar moeder om die ratten in haar nek te zetten.

Bekijk het fragment uit Steenrijk, Straatarm hieronder

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's