Komt de nieuwe premier uit de Lijst Pim Fortuyn en Balkenende-tijd in 2002? (video)

Komt de nieuwe premier uit de Lijst Pim Fortuyn en Balkenende-tijd in 2002? (video)

Komt de nieuwe premier uit de <em>Lijst Pim Fortuyn</em> en Balkenende-tijd in 2002? (video) Wordt donderdag dan eindelijk duidelijk wie de nieuwe premier van Nederland wordt, na het overleg van de coalitiepartijen met informateur Richard van Zwol? De geruchtenmolen draait in elk geval op volle toeren maar maar wie worden er zoal genoemd? Politiek verslaggever Sam Hagens: 'Mona Keijzer van de BBB wordt het niet omdat er gezocht wordt naar een premier van buiten.' LPFUit het debat van woensdag zou je door opmerking van Geert Wilders kunnen afleiden dat het om een man gaat, waardoor de eerder genoemde Rita Verdonk ook afvalt. 'Het laatste gerucht is dat er ook gekeken wordt naar het kabinet Balkenende I, uit 2002. Toen zat de Lijst Pim Fortuyn in de regering, mogelijk dat er uit die periode een premier gezocht gaat worden', aldus Hagens. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven Bekijk ook Wordt Rita Verdonk de minister van Migratie in kabinet Wilders I? Bekijk deze video » Geert Wilders: 'Ik zou kunnen aftreden en dan kan Fleur Agema me alsnog premier maken' Bekijk deze video » Geert Wilders maakt gevatte grap na hint Joost Eerdmans over Henk Kamp (RTL Nieuws) Bekijk deze video »
TV :
Thursday 23 May om 09:59

Wordt donderdag dan eindelijk duidelijk wie de nieuwe premier van Nederland wordt, na het overleg van de coalitiepartijen met informateur Richard van Zwol? De geruchtenmolen draait in elk geval op volle toeren maar maar wie worden er zoal genoemd? Politiek verslaggever Sam Hagens: 'Mona Keijzer van de BBB wordt het niet omdat er gezocht wordt naar een premier van buiten.'

LPF
Uit het debat van woensdag zou je door opmerking van Geert Wilders kunnen afleiden dat het om een man gaat, waardoor de eerder genoemde Rita Verdonk ook afvalt. 'Het laatste gerucht is dat er ook gekeken wordt naar het kabinet Balkenende I, uit 2002. Toen zat de Lijst Pim Fortuyn in de regering, mogelijk dat er uit die periode een premier gezocht gaat worden', aldus Hagens.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's