Formatie nog lang niet voorbij: 'Geen idee wie de premier wordt' (video)

Formatie nog lang niet voorbij: 'Geen idee wie de premier wordt' (video)

Thursday 23 May om 19:08

<em>Formatie</em> nog lang niet voorbij: 'Geen idee wie de premier wordt' (video) Volgens NSC-leider Pieter Omtzigt was 'in ideale omstandigheden' de premierskandidaat al bekend. Helaas lijkt er in Den Haag momenteel een impasse te zijn ontstaan over de nieuwe premier. Want wie moet het gaan worden? De vier toekomstige coalitiepartijen zijn er - na een dag overleg - niet uitgekomen. Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Ronald Plasterk biedt Pieter Omtzigt excuses aan in De Telegraaf: 'Sorry Pieter!' (video) Bekijk deze video » Verbazing over 'bedelbrief' Ronald Plasterk in De Telegraaf: 'Gênant' (video) Bekijk deze video » Verbazing over excuus Ronald Plasterk in De Telegraaf: 'Verbijsterend en kinderachtig' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Formatie nog lang niet voorbij: 'Geen idee wie de premier wordt' (video)

Volgens NSC-leider Pieter Omtzigt was 'in ideale omstandigheden' de premierskandidaat al bekend. Helaas lijkt er in Den Haag momenteel een impasse te zijn ontstaan over de nieuwe premier. Want wie moet het gaan worden? De vier toekomstige coalitiepartijen zijn er - na een dag overleg - niet uitgekomen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's