Ronald Plasterk biedt Pieter Omtzigt excuses aan in De Telegraaf: 'Sorry Pieter!' (video)

Ronald Plasterk biedt Pieter Omtzigt excuses aan in De Telegraaf: 'Sorry Pieter!' (video)

Friday 17 May om 11:36

Ronald Plasterk biedt Pieter Omtzigt excuses aan in <em>De Telegraaf</em>: 'Sorry Pieter!' (video) Ronald Plasterk heeft vrijdag een ultieme poging gedaan om het premierschap binnen te slepen. Pieter Omtzigt lag nog voor zijn benoeming, meldden ingewijden, vanwege Plasterks uitglijder in het debat rondom de eerste formatieronde, dit voorjaar. En dus moet de beoogd premier publiekelijk door het stof. Dat is nog eens een goed begin van een stabiele samenwerking. Wordt ongetwijfeld vervolgd... Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Weerbericht Pinksteren: koel weekend met veel regen (video) Bekijk deze video » Shownieuws-tafel nieuwe single Mart Hoogkamer: 'Zomerse song met Hazes-sausje' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: hond verricht heldendaad door gezin wakker te blaffen tijdens brand (video) Bekijk deze video »
Politiek :

Ronald Plasterk heeft vrijdag een ultieme poging gedaan om het premierschap binnen te slepen. Pieter Omtzigt lag nog voor zijn benoeming, meldden ingewijden, vanwege Plasterks uitglijder in het debat rondom de eerste formatieronde, dit voorjaar. En dus moet de beoogd premier publiekelijk door het stof. Dat is nog eens een goed begin van een stabiele samenwerking. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's