RTL Boulevard: Elise Schaap en Dylan Haegens bundelen krachten in bijzondere film (video)

RTL Boulevard: Elise Schaap en Dylan Haegens bundelen krachten in bijzondere film (video)

Thursday 23 May om 19:44

Elise Schaap is te zien in de nieuwe film Superkrachten voor je hoofd. De film is geregisseerd door Dylan Haegens en is een vertaling van het gelijknamige boek dat in 2020 gepubliceerd. De film bespreekt thema's als weerbaarheid en veerkrachtigheid en leert kinderen hoe ze moeten omgaan met emoties en moeilijke gebeurtenissen. In RTL Boulevard hoorde je het duo over dit bijzondere gesprek.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em>: Elise Schaap en Dylan Haegens bundelen krachten in bijzondere film (video) Elise Schaap is te zien in de nieuwe film Superkrachten voor je hoofd. De film is geregisseerd door Dylan Haegens en is een vertaling van het gelijknamige boek dat in 2020 gepubliceerd. De film bespreekt thema's als weerbaarheid en veerkrachtigheid en leert kinderen hoe ze moeten omgaan met emoties en moeilijke gebeurtenissen. In RTL Boulevard hoorde je het duo over dit bijzondere gesprek. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Echte Gooische Moeders Pauline Wingelaar en Bo Wilkes op Santorini voor sprookjeshuwelijk (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Zien! Rico Verhoeven na 5 jaar weer met gespierde torso op cover van Men's Health (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Formatie nog lang niet voorbij: 'Geen idee wie de premier wordt' (video) Bekijk deze video »
Film :
RTL Boulevard: Elise Schaap en Dylan Haegens bundelen krachten in bijzondere film (video)

Actuele video's

Meer actuele video's